Samen werken aan de toekomst

Een gegarandeerd hoger salaris

Open sollicitatie

Denkt u thuis te horen bij ons? Vul gerust een open sollicitatie in en wij beoordelen uw expertise met onze expertise en kijken of er een goede match is.

Veelgestelde vragen

Hier vind je vragen die ons veel gesteld worden door zowel klanten als prospects. Zijn er aanvullende vragen laat gerust een bericht achter op ons contactformulier.
Welke technieken gebruiken wij?

We werken altijd met maatwerk aangepast op de eisen en wensen van de klant, zo gaan we met simpele sites al snel in de richting van WordPress of een no-code oplossing. Bij webapps kan dit bijvoorbeeld custom code of flutterfow zijn.

Wat kan ik verwachten als ik klant word?

Een helder proces, snelle service en support. Wij denken altijd in uw belang en prijzen onze producten ook eerlijk op de markt die we aanspreken.

Wat is de gemiddelde doorloop tijd van een project?

Gemiddeld kost een project een maand om af te ronden echter kan dit in sommige gevallen sneller of langzamer gaan geheel afhankelijk van de grootte van het werk. We plannen dit samen in.

Welke kosten hangen aan mijn website of project?

Voor maatwerk applicaties berekenen we tarieven op maat, ons uurtarief begint bij 50,- EUR. Bij websites kunt u rekenen vanaf 1000 EUR,- voor een basis website.

Waarom voor ons te kiezen?

Wij bieden een persoonlijke aanpak, en waarderen onze klanten enorm om de waarde die hun leveren aan hun klanten. Ook kan je rekenen op giga-snelle support en kwaliteitlevering.

Hoe betaal ik een website bij Studio Clerix?

Wij doen betalingen met een voorbetaling en een restbetaling, dit betekend dat je vooraf de helft vooraf betaald en hierna het project eerst online ziet voor je de andere factuur ontvangt.