Behangpunt.nl

Studio Clerix heeft met succes de website van Behangpunt.nl herontworpen en SEO-optimalisaties uitgevoerd, waardoor de site nu moderner, gebruiksvriendelijker en beter vindbaar is op zoekmachines.

"Behangpunt is voortgekomen uit een eerdere – en nog steeds – goedwerkende samenwerking met de huidige leverancier van Behangpunt. Doordat we elkaar al jaren kennen zijn de lijntjes erg kort en mede daardoor kunnen we u als klant snel voorzien van advies, informatie over verschillende soorten behang en worden bestellingen binnen 1 – 3 (werk)dagen afgeleverd."

Projecttaak/Uitdaging: Onze opdracht was om een nieuwe website te ontwikkelen voor Behangpunt.nl, een behangwinkel met een bestaande online aanwezigheid. Het doel was om het ontwerp te vernieuwen en de SEO te verbeteren om de gebruikerservaring te optimaliseren, meer online bezoekers aan te trekken en de vindbaarheid op zoekmachines te vergroten.

Projectoplossing: We zijn gestart met het vernieuwen van het ontwerp van Behangpunt.nl om het aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Onze inspanningen waren gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het versterken van de online aanwezigheid. We hebben ook de SEO geoptimaliseerd om de zichtbaarheid van de website op zoekmachines te verbeteren. Daarnaast hebben we beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om de integriteit van de website te waarborgen en ervoor gezorgd dat de website snel en soepel laadt. Het resultaat is een vernieuwde en goed presterende website die Behangpunt.nl helpt om online sterker te staan en hun bedrijf in het algemeen te verbeteren. Studio Clerix heeft met succes de website voor Behangpunt.nl ontwikkeld en verbeterd, waardoor het bedrijf nu beter gepositioneerd is in de online behangmarkt.

Zie meer van ons werk

Bekijk alle

Gelijk starten?

Wil jij ook een mooiere website?
Laten we vrijblijvend bellen