Recruitment

Slimme developers helpen bedrijven te innoveren en bieden kans voor extra groei. Wij zorgen voor zowel freelance als vaste opties tegen aantrekkelijke prijzen.

Aanvraag starten

Detachering: Deskundige IT-Support op Maat

Op zoek naar tijdelijke versterking voor jouw IT-team? Studio Clerix biedt detachering van hooggekwalificeerde IT-professionals voor (bijna) elk project. Onze experts zijn flexibel inzetbaar en bieden de nodige ondersteuning waar en wanneer jouw bedrijf dat nodig heeft. Van korte termijn projecten tot langdurige ondersteuning, wij zorgen voor de perfecte match

Waarom kiezen voor onze detachering?

Flexibele inzetbaarheid: Krijg de hulp die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Zonder de extra verzekeringen en medewerkers voordelen.
Deskundige professionals: Elk teamlid heeft ruime ervaring en diepgaande kennis in hun vakgebied. Ze hebben jaren ervaring in freelance.
Gericht op jouw succes: Onze experts integreren in jouw team om je projecten efficiënter af te ronden.

Recruitment: Vind het Perfecte IT-Talent

Op zoek naar een permanente aanwinst voor je team? Met onze werving en selectie vind je de ideale kandidaat voor jouw bedrijf. We bieden een unieke benadering met een transparante fee van €3000-6000 exclusief BTW per kandidaat, gebaseerd opeen 'no cure, no pay'-principe.

Onze recruitment belofte:
Dashboard mockup

De Voordelen van recruitment

Tijdsbesparing; besteedt geen lange tijden meer voor vinden van goed personeel, krijg snel en gecertificeerd personeel aangeboden.
Aanspreekpunt; krijg een persoonlijk contactpunt die je kan benaderen voor elke vraag die je hebt of ideeën die je wilt implementeren met nieuw personeel.
Kostenbesparing; alle kosten die gemaakt worden om eindeloos gesprekken te houden, cv's te controleren en te zoeken naar de juiste kandidaat word je uit handen genomen.

Gelijk starten?

Wil jij ook een mooiere website?
Laten we vrijblijvend bellen