Kort over ons

We bouwen slimme en converterende websites en software, AI-gedreven ERP-systemen en vinden het juiste IT-personeel voor jou als ondernemer. We zetten ons dagelijks in voor kwaliteit en service, omdat we klein geschaald zijn bieden we een persoonlijke aanpak en ben jij als klant een prioriteit. Met Studio Clerix is succes in IT eenvoudig en betrouwbaar.

Over Ons

Wat maakt ons anders?

Wij onderscheiden ons door een goede combinatie van voordelen. Voor ons is het belangrijk om niet alleen goede kwaliteit werk te leveren, maar ook het klantcontact van begin tot einde een prioriteit te houden.
tick circle

Support & service

We eisen van ons zelf een hoge kwaliteit service, omdat we kleiner geschaald en lokaal zijn kunnen we dit goed bieden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten zich als prioriteit voelen.
tick circle

Creativiteit & inzicht

Een sterk design dat zowel mooi als converterend is, vergt creativiteit en inzicht. Wij helpen je met een goed design gemaakt in Figma. Wij maken het pas zodra jullie tevreden zijn.
tick circle

Vertrouwen & garantie

We hebben vertrouwen erin dat onze websites & software kosten en tijd besparen. Daarom bieden we een 50% geld terug garantie als we geen meetbaar resultaat hebben verkregen in 3 maanden.
request callback
Afspraak inplannen
Update cookies preferences