Lees meer over ons

Studio Clerix is jouw partner voor IT. We bieden slimme webontwikkeling, praktische ERP-systemen en vinden het juiste IT-talent voor jou. Ons team zet zich in voor kwaliteit en tevredenheid, met eerlijke prijzen en een persoonlijke aanpak. Met Studio Clerix is succes in IT eenvoudig en betrouwbaar.

"Snel en effectief een product leveren voor u als consument of bedrijf."
50+
Specialisaties
1
Doel
100%
Tevreden klanten

Waarden en normen

Studio Clerix onderscheidt zich door een unieke combinatie van waarden en normen. Voor ons is het cruciaal om niet alleen topkwaliteit te leveren, maar ook het klantcontact van begin tot support optimaal te houden.

Gefocust

Wij zijn volledig toegewijd aan je project. We gebruiken efficiƫnte technieken die kosten besparen en tegelijkertijd een hoogwaardig product opleveren.

Behulpzaam

Wij streven naar de hoogste kwaliteit van support, van a tot z. Voor elke vraag of uitdaging, staan we klaar met een snelle reactie, of het nu via een telefoongesprek of een e-mail is.

Creatief

Een sterk design dat zowel aantrekkelijk als functioneel is, vergt creativiteit en inzicht. Wij helpen je met innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij de bedrijfsvoering.

Efficient

Voor elk project kiezen we de juiste tools om het meest effectief te werk te gaan. Dit benadrukt ons streven naar efficiƫntie in budget, tijdsduur en kwaliteit.