Web design

Wij bieden webdesign aan volgens een strak plan, we maken op uw wensen en eisen een nette website op maat. Hiervoor gebruiken we afhankelijk van de eisen en wensen WordPress of Webflow.

Aanvraag starten
Maar hoezo eigenlijk?

Waarom web design een goede investering in je bedrijf is

Een nieuwe website kan je helpen met veel doelen onder andere meer klanten over halen om jou product of dienst te nemen ten opzichte van je competitie. Niet alleen dat maar jouw website is je online imago.

Meer conversies

Haal meer klanten uit je website en zorg ervoor dat klanten overtuigd raken zodra ze de website bezoeken.

24/7 Bereikbaarheid

Klanten kunnen je ook buiten je werktijd bereiken via bijvoorbeeld het contactformulier.

Online imago

Klanten en potentiele klanten kunnen via je website zien welke producten je verkoopt of diensten je aanbiedt. Ideaal om een goed overzicht te bieden

Gebruikersvriendelijk

Een site met een goed design zorgt ervoor dat de klant vertrouwen krijgt in jouw onderneming, hierdoor krijg jij de voorsprong op je competitie.
Dashboard mockup
Technieken

Wat gebruiken we voor het maken van deze websites?

We kiezen techniek per klant apart om de vrijheid te hebben bij elke klant het perfect project neer te zetten. Hiervoor gebruiken we vaak de volgende drie systemen; Webflow, Shopify, Wordpress. Voor het maken van een goed design van een website gebruiken we Figma.
1

Startgesprek & formulier

We bellen 15-30 minuten om de nieuwe website te bespreken. Hierin krijg je gelijk een advies welk systeem het beste is en kijken we samen naar een budget en tijdlijn om dit te realiseren. We vullen samen een formulier in dat nodig is om te starten met de opdracht.
Hier zijn geen kosten aan verbonden
Houdt rekening met 15-30 minuten
2

Prototype / eerste schets

Na het horen van jouw wensen gaan we een design opstellen dat past bij jouw nieuwe website. We zullen dit samen bespreken op punten die je goed en minder vindt. Hierin zetten we ook kleur, lettertypes en overige details.
50% van het totaalbedrag van de factuur
Deze fase duurt ongeveer 5 (werk) dagen
3

Productie & Optimalisatie

We zullen jouw teksten gaan gebruiken om hier een design omheen te bouwen. Een website is puur een visuele ondersteuning van de teksten die jij ons aanlevert. Jij kent immers je bedrijf het beste, hierbij voeren we de nodige optimalisatie uit op het gebied van SEO & snelheid.
Na de oplevering overige 50% factuur
Afhankelijk van de grootte duurt dit 10-15 (werk) dagen
4

Oplevering & Support

We lopen samen door de website heen. We zorgen er voor dat jij tevreden bent over het design, wil je toch een detail anders? We veranderen het graag voor je. Na het afronden van de site blijven we support aan je bieden voor een vaste prijs per maand. Hoe dit er het beste voor jou uitziet bespreken we in het laatste gesprek.
Vaste prijs per maand in overleg
Wederom ongeveer 15-30 minuten

Gelijk starten?

Wil jij ook een mooiere website?
Laten we vrijblijvend bellen