Software

Zaken automatiseren en geld besparen op overbodig personeel.

Aanvraag starten

Software

Wij bouwen jouw software op maat om processen te versnellen, wij vragen aan jou alleen wat het tijdrovende probleem is en wij denken daarbij de oplossing, techniek, tijdlijn, budget en alle andere zaken.
software development

Automatiseer tijdrovende taken, focus op de belangrijkere zaken.

Stel je wilt een boekhoudprogramma integreren op je website. Dat doen we voor je. Hierdoor bespaar je kostbare uren die je kunt besteden aan het laten groeien van je bedrijf. Onze oplossingen zijn ontworpen om je bedrijfsvoering soepeler en efficiënter te maken. Dit kan ook gaan over meer ingewikkelde systemen voor logistiek bedrijven. Ook met hardware en software gecombineerd helpen we graag mee.

time saving
custom built app

Volledig op maat gebouwd met jouw huisstijl ingebakken.

Een software die dagelijks gebruikt wordt kan niet statisch en saai zijn. Wij bouwen een dashboard of (web)app die netjes ontworpen is en jou medewerkers aanspreekt zowel visueel als functioneel.

Support & updates

Wij doen de updates voor jouw software voor een vast bedrag per maand. Daarnaast zorgen we dat jullie software constant up-to date is en 30 dagen back-up retentie heeft. Ook werken we achter de schermen aan nieuwe versies en optimalisaties en voeren we deze GRATIS uit..

support and updates

Kennismaken?

Binnen 3 maanden geen meetbaar resultaat? Dan krijg je de helft van je geld terug.
Kennismaken? image
request callback
Afspraak inplannen
Update cookies preferences